Gratis support för anpassade tjänster

Tillverkare av avancerad förpackningslösning i Kina

Vi kan skräddarsy den styva presentförpackningen för din varumärkesförpackning, inklusive magnetisk presentförpackning, presentförpackning med lock, papperslåda och andra oregelbundna kartongformer. Hög kvalitet till överkomligt pris och pålitliga tjänster.

Vet vad vi kan tillverka

Om vår fabrik

ZB Packaging, en ansedd tillverkare av tryckta förpackningar i Kina, är fortfarande engagerad i att tillhandahålla ett brett utbud av förstklassiga förpackningslösningar till kunder över hela världen.

Vårt produktutbud inkluderar olika förpackningslådor, flitigt använda i industrier som parfymer, kosmetika, smycken, choklad, godis, kläder och elektronik.

Vi förbinder oss att leverera gratisproverna med snabbaste leverans när du väljer oss som din förpackningsleverantör.

Populära boxformer

Att välja rätt boxform för din produkt och ditt varumärke är avgörande i början av att försöka marknadsföra din försäljning.

Presentförpackning med magnetstängning

Magnetiska presentförpackningar

Lyxig kvalitets miljövänlig presentförpackning i form av magnetiska presentförpackningar.
Lådor för lyft av lock

Lådor för lyft av lock

Hitta presentförpackningen för lyftlocket för det allra bästa i specialanpassade produkter från vår fabrik.
Papperslåda presentförpackning

Låda presentförpackningar

Skapa anpassade tryckta lådor med din egen storlek, tryckta konstverk och logotyp.
Vikbara magnetiska presentförpackningar

Hopfällbara presentförpackningar

Alla typer av hopfällbara styva lådor med fantastisk och bra design och tryck.
Oregelbundet formade lådor

Oregelbundet formade lådor

Skapa oregelbundet formade lådor för att skapa det unika inflytandet för ditt varumärke.
Barnsäkra lådor

Barnsäker förpackning

Anpassad barnsäker förpackning för cannabisförpackningar till billigaste pris.

Engagerad!

Producerar alltid mer än förväntat.

För att spara pengar och tid för våra kunder har vi importerat olika maskiner och utrustning för att producera prover. Jämfört med andra leverantörer kan vi ta fram proverna på 3 arbetsdagar vilket kan påskynda beställningsprocessen för våra kunder, göra kommunikationen mer effektiv.

0

Az ünnepi időszakban, amikor a vásárlók vásárlási kedvben vannak, elengedhetetlen, hogy a csomagolást integrálja a termék általános élményébe. A személyre szabott lehetőségek kihasználásával lehetősége nyílik tartós és figyelemre méltó kapcsolatot kialakítani vevőkörével, motiválva őket arra, hogy ajándékozási igényeiknek megfelelő terméket válasszanak.

0

Az élénk csomagolási árnyalatok beépítésétől a csábító ajándék-vásárlási kezdeményezések megvalósításáig öt innovatív ünnepi csomagolási koncepciót mutatunk be, amelyeket a 2023-as évre fel kell fedezni.

0

Ünnepi márkaépítés

Skräddarsydda kosmetikaboxar

Skräddarsydda kosmetikaboxar

Fogadd el a színes játékosságot
Skräddarsydda smyckeskrin

Skräddarsydda smyckeskrin

Ha az ünnepi csomagolásról van szó, ne korlátozódjon a hagyományos piros, zöld, fehér vagy kék palettára. Szakadjon ki a normákból, és töltse be termékcsomagját a színek és minták élénk keverékével, amely kiemeli, hogy bárhol is legyen. A minták különösen hatékonyak lehetnek a figyelem felkeltésében és a vizuális érdeklődés felkeltésében. Fontolja meg a gazdag ékszertónusok és mély árnyalatok beépítését, amelyek gyönyörűen kiegészítik a téli szezont, vagy válasszon világosabb palettákat a fényesség hozzáadásához. Egy csipetnyi elegancia és csábítás érdekében fedezze fel a fémes ezüst, arany vagy akár gyöngyházfehér használatát, amely csillogást és kifinomultságot kölcsönözhet termékeinek csomagolásának, miközben megőrzi egyedi vonzerejét. Ahelyett, hogy alkalmazkodna a hagyományos ünnepi színekhez, amelyek ütközhetnek vagy keveredhetnek a polcon lévő más termékekkel, összpontosítson olyan színek kiválasztására, amelyek kiemelik és kiemelik termékét, biztosítva, hogy megragadja a megérdemelt figyelmet.
Anpassade parfymboxar

Anpassade parfymboxar

Engedd szabadjára a textúrák erejét
Anpassade peruker lådor

Anpassade peruker lådor

Ha a termék csomagolásáról van szó, ne becsülje alá az érintés hatását. Fogja meg ügyfelei érzékeit különféle textúrák beépítésével, amelyek tartós benyomást keltenek. Tűnjön ki a tömegből a kiemelkedő betűk, speciális bevonatok, tinták és befejező effektusok használatával, hogy a csomagolás egyedi identitást adjon. Növelje a látványt fényes vagy matt lakkok hozzáadásával, vagy a kettő kombinálásával, hogy vizuálisan lenyűgöző hatást keltsen. Emelje új magasságokba csomagolását puha tapintású bevonatokkal vagy bonyolult dombornyomó/dombornyomó felületekkel, amelyek könnyedén lenyűgöző mintákat és mélységet adhatnak. A rendelkezésre álló textúrák széles skálájának felfedezésével olyan csomagolási élményt hozhat létre, amely nemcsak megkülönbözteti termékét, hanem a professzionalizmus és a minőség érzetét is közvetíti, amely tartós hatást hagy ügyfelei számára.
Anpassade ljus lådor

Anpassade ljus lådor

Az exkluzív gyűjtemény bemutatása
Anpassade kläder lådor

Anpassade kläder lådor

Amikor beköszönt az ünnepi szezon, ez a tökéletes alkalom a korlátozott példányszámok bemutatására, amelyek felkeltik a fogyasztók figyelmét. A limitált kiadású termék vonzereje túlmutat szűkösségén – a sürgősség és az exkluzivitás érzését kelti. Egyedi márkajelzések és máshol nem található dizájnok beépítésével lenyűgöző narratívát hoz létre, amely növeli a termék érzékelt értékét. A limitált példányszámban megvan a lehetőség, hogy a jövőben áhított gyűjtői tárgyakká váljanak, ami tovább fokozza vonzerejüket. Különleges csomagolási dizájnokkal, lenyűgöző textúrákkal és élénk színekkel különbözteti meg ezeket a rendkívüli ajánlatokat, amelyek csábítják a vásárlókat és növelik az eladásokat. Élje át a limitált kiadások varázsát, hogy felejthetetlen nyaralási élményt teremtsen ügyfelei számára.
Anpassade Cannabisboxar

Anpassade Cannabisboxar

Alakítsa csomagolását ünnepi bónusszá

Az ünnepi időszakban a vásárlással egybekötött ajándék felajánlása meggyőző módja annak, hogy hozzáadott értéket kínáljon kínálatához. Azok a vásárlók, akik bizonytalanok, gyakran hozzák meg a vásárlási döntéseket a bónusztárgyak csábító csábítása alapján. Ahelyett, hogy egyszerűen hozzáadna egy extra elemet a termékhez, fontolja meg, hogy az összecsukható kartoncsomagolást csodálatos ajándékká alakítsa vásárláskor. A ZB Packaging kivételes kivitelezésének és a prémium anyagok széles választékának köszönhetően az Ön csomagolása túlléphet a haszonelvű rendeltetésén, és az ügyfelek áhított bónuszává válhat. Fedezze fel a bonyolult műalkotások kartonra maratásának lehetőségeit, hogy növelje a termék vonzerejét, vagy használja a kartondobozt sokoldalú tárolóeszközként a termék vagy további tételek számára. Ezekkel a végtelen lehetőségekkel a csomagolását értékes ajándékká változtathatja, amely fokozza az ünnepi élményt ügyfelei számára.

Skaffa anpassade CBD-lådor, vi erbjuder one-stop-lösningar för alla typer av CBD-oljeflaskor.

Lådor för konsumentelektronik

Fantastiskt tryck, innovativ design, optimalt skydd: hemelektroniklådor.

Tomma ögonskuggspaletter

Den tomma ögonskuggspaletten är perfekt för att skapa en anpassad palett för resor.

Mat- och dryckslådor

Dekorativa mat- och dryckslådor med anpassade designalternativ och lösningar.

Presentförpackningar för reklam

Skapa anpassade tryckta lådor med din egen storlek, tryckta konstverk och logotyp.
0

Fabriksområde

0 +

Personal

0

Ingenjör

0

Certifikat

Skapa din egen

Märkesförpackningar med vår fabrik

Rulla till toppen

Skicka din förfrågan

Förfrågan